Extra coronabesmetting houdt Dynamo Dresden niet meer tegen

  De volledige spelersgroep van Dynamo Dresden moest twee weken in quarantaine.

  De Duitse tweedeklasser Dynamo Dresden kan vanaf zaterdag opnieuw beginnen te trainen. Er werd wel een nieuwe besmetting vastgesteld, maar de  eerdere positieve tests zijn nu coronavrij verklaard.

  Dynamo Dresden werd onder volledige quarantaine geplaatst toen begin mei drie spelers positief hadden getest op covid-19. De spelers mochten niet meer trainen of wedstrijden spelen.

   

  Net nu het slot weer van de deur kan, is bij een vijfde reeks tests  een nieuwe besmetting aan het licht gekomen. De speler die positief heeft getest, moet nu zeker nog twee weken in quarantaine blijven. Ook een staflid en iemand uit zijn entourage zijn besmet met covid-19.

   

  Maar de positieve tests houden Dynamo Dresden niet meer tegen. Alle andere spelers hebben ondertussen negatief getest op het coronavirus. Vanaf maandag verhuist het team naar een quarantainehotel, waar ze zich zullen voorbereiden op de thuiswedstrijd op 31 mei tegen Stuttgart.