Karl Vannieuwkerke zomert met talkshow Vive la vie!

  De Ronde van Frankrijk is uitgesteld tot in september, maar Karl Vannieuwkerke haalt in juli toch al zijn tafel van stal voor Eén. Niet om over de koers te praten, wel om het leven te vieren.

  In de nieuwe talkshow Vive la vie! nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt. Hun doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode.

   

  Karl Vannieuwkerke: "De opdrachten buiten de sport zijn me de voorbije jaren uitstekend bevallen. Het verlangen om door Vlaanderen te trekken en met een dosis goede moed naar de toekomst te kijken is groot."

   

  "We zullen proberen om de mensen mee te nemen op een positieve golf en willen ze ondertussen laten genieten van de pracht van ons land. Ik kan nauwelijks wachten om erin te vliegen."

  Vive le vélo tijdens de Tour

  Op het einde van de zomer is het normaal gezien weer tijd voor de wielertalkshow Vive le vélo. Als de Ronde van Frankrijk kan doorgaan, waar u en ik allemaal op hopen, kaart Karl Vannieuwkerke elke avond na met zijn gasten over de koers.

   

  De Tour begint dit jaar op zaterdag 29 augustus in Nice. Op 20 september raast het peloton over de finish op de Champs-Elysées in Parijs.