Duitse ref Brych genoot van fluiten achter gesloten deuren

  Felix Brych

  Felix Brych was afgelopen weekend bij de hervatting van de Bundesliga scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Augsburg en Wolfsburg. De Duitse topref genoot van het voetbal zonder publiek.

  Volgens Felix Brych was de omgang met spelers en coaches afgelopen weekend "leuker dan vroeger". "Ik wil nog geen algemene conclusies trekken, want we moeten nog enkele weken wachten om een beter beeld te kunnen vormen", zegt Brych woensdag in Bild.

   

  "Maar ik merkte tijdens een korte losse babbel gedurende de opwarming dat iedereen erg uitkeek naar de wedstrijd. Het besef was duidelijk aanwezig dat het een voorrecht is om zo snel opnieuw te kunnen voetballen."

   

  De Bundesliga werd half maart stilgelegd door de coronacrisis en is nu de eerste grote competitie waar de bal opnieuw rolt. Alle duels worden voorlopig zonder publiek afgewerkt.