Anderlecht geeft 20% korting op abonnement en betaalt matchen zonder publiek terug

  Nu er duidelijkheid is over volgend voetbalseizoen is ook Anderlecht met zijn abonnementenverkoop begonnen. Wie snel beslist, krijgt een korting van 20 procent. Paars-wit belooft ook om matchen achter gesloten deuren terug te betalen.

  Op 7 augustus start het seizoen 2020-2021. Dat zal misschien niet meteen met supporters zijn en dus zoekt elke club naar een oplossing om toch abonnementen te verkopen. Bij Anderlecht  gaan ze voor een korting van 20 procent voor wie zijn abonnement verlengt voor midden juli.

   

  Als er matchen in eigen huis zonder fans gespeeld zullen moeten worden, zal Anderlecht het geld voor die wedstrijden terugbetalen.

   

  "Jullie trouwe steun het afgelopen seizoen was ongezien", schrijft de club. "We willen onze dankbaarheid uiten en het voor iedereen mogelijk maken om ons te kunnen blijven steunen."