Volledige ploeg van Slavia Praag in isolatie na positieve test van speler

    Zaterdag gaat ook de voetbalcompetitie in Tsjechië weer van start, maar bij leider Slavia Praag wordt de voorbereiding in de war gestuurd door een positieve coronatest.

    In Tsjechië willen ze vanaf komend weekend weer voetballen. Hiervoor werden 1.442 spelers uit eerste en tweede klasse getest op corona. 2 spelers bleken positief: eentje van Slavia Praag en eentje van Mlada Boleslav, uitgerekend de 2 teams die komende dinsdag tegenover elkaar staan.

     

    Bij Slavia hebben ze beslist om de volledige ploeg in isolatie te zetten, minstens tot donderdag. Op vrijdag en maandag worden alle spelers van de leider in Tsjechië opnieuw getest. Als deze controles negatief zijn, mag de wedstrijd tegen Mlada Boleslav doorgaan.