Club Brugge wint prestigieuze Webby Award voor kinderboek

  Enkele dagen na zijn 16e landstitel is Club Brugge opnieuw in de prijzen gevallen. De website van het kinderboek "De beer en zijn sjaal" werd bekroond in de jaarlijkse Webby Awards.

  De Webby Awards worden ook wel eens de Oscars van het internet genoemd. Club Brugge schaart zich dit jaar in een illuster rijtje laureaten, met ook nog onder meer LeBron James, Greta Thunberg, Lil Nas X en Game of Thrones.

   

  Club dankt zijn trofee aan het kinderboek "De beer en zijn sjaal". Afgelopen kerst deelde blauw-zwart dit hartverwarmende verhaal rond over heel Vlaanderen. Er werd tegelijkertijd ook een website gelanceerd (https://debeerenzijnsjaal.be/) en die valt nu in de prijzen.

   

  Club en LUCY AGENCY, het bedrijf dat het boek en de site bedacht, waren een van de 2 winnaars in de categorie Corporate Social Responsibility. De kersverse kampioen kan zijn prijs wel niet persoonlijk gaan ophalen, want door het coronavirus is het dit jaar een digitale awardshow.

  Hans Vanaken en Jelle Vossen lezen voor uit "De beer en zijn sjaal"