Kies welke wielerplaats de duurste wordt op spelbord van Monopoly Koers

  Dit najaar komt er een uitgave van het bekende spel Monopoly voor wielerliefhebbers. Je kunt zelf door een stemming bepalen welke helling in het spel de duurste wordt. Remco Evenepoel en Philippe Gilbert deden dat al.

  Philippe Gilbert (Lotto-Soudal) en Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick Step) sieren de doos van de variant van het gezelschapsspel.

   

  Liefhebbers van de koers kunnen mee de invulling van het spelbord bepalen. Met een online-stemming wordt bepaald welke locatie het duurste plaatsje op het bord krijgt. Gilbert en Evenepoel mochten als eersten hun stem uitbrengen.

   

  Evenepoel koos voor La Redoute, de bekende helling uit Luik-Bastenaken-Luik. "Al heb ik lang getwijfeld met de Muur van Geraardsbergen", bekende de Europese kampioen tijdrijden.

   

  Gilbert koos voor de helling die hem het meeste succes heeft opgeleverd. "De Cauberg, de plek waar ik in 2012 wereldkampioen werd, een hoogtepunt in mijn carrière. En wie weet kan ik binnenkort de Poggio aan dat lijstje toevoegen."

  Je kunt kiezen uit de Poggio, de Muur van Geraardsbergen, de Paterberg, de Oude Kwaremont, de wielerpiste van Roubaix, de Koppenberg, La Redoute en de Cauberg. Breng hier je stem uit.

  Philippe Gilbert kiest voor de Cauberg