Ga naar de inhoud

Gamende Charles Leclerc hoort zijn vriendin niet aan de deur

 zo 17 mei 2020 14:53
Charles Leclerc
Charlotte en Charles begin dit jaar in Australië.

Formule 1-rijder Charles Leclerc heeft iets goed te maken. De Ferrari-coureur uit Monaco ging zo op in een onlinewedstrijd dat hij zijn vriendin voor de deur liet staan.

In afwachting van het echte werk rijdt Charles Leclerc de laatste weken computerraces. Dat doet hij zo geconcentreerd dat hij zijn vriendin vergeet.

 

Gisteren stond Charlotte voor de deur omdat ze haar sleutels niet op zak had. "Ik had een hoofdtelefoon op en hoorde mijn telefoon niet. Ze heeft 25 minuten moeten wachten", lacht Leclerc.

 

Gelukkig is zijn vriendin vindingrijk. Ze schreef zich in op de streamingdienst Twitch om Leclerc te kunnen vragen de deur te openen.

Dat ging zo ten huize van Leclerc:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Als alles goed gaat, zit Charles Leclerc over enkele weken weer in een echte Ferrari. Op 5 juli wil de Formule 1 het kampioenschap alsnog aan de gang krijgen met de Grote Prijs van Oostenrijk.