Dronken Kyrgios: "Djokovic krijgt niet eens een return voor mekaar"

  Andy Murray en Nick Kyrgios

  Andy Murray heeft misschien niet het beste idee om live te gaan met Nick Kyrgios.

  Voormalig nummer 1 van de wereld Andy Murray heeft op Instagram een livegesprek aangeknoopt met bad boy Nick Kyrgios. Met wat glazen wijn in zijn lijf hield de Australische tennisspeler zich niet in. Thiem, Tsitsipas, Zverev en Djokovic, allemaal moesten ze eraan geloven.

  Nu de tennistoernooien stilliggen vullen de toppers hun tijd met livegesprekken op Instagram. Andy Murray had misschien niet het beste idee om Nick Kyrgios aan de andere kant van de wereld op te bellen. De Australiër was net in de rode wijn gevlogen.

  Enkele flarden uit het opmerkelijke gesprek:

  Andy Murray: "Hoeveel glazen heb je al op?"

   

  Nick Kyrgios: "Een zestal. Ongeveer evenveel als de games die je me enkele jaren terug op Wimbledon gunde."

   

  Andy Murray: "Waarom speel je liever teamwedstrijden zoals de Laver Cup?"

   

  Nick Kyrgios: "Dat is tenminste fijn. Samen met mijn vrienden proberen we de Europeanen, die niks om mekaar geven, te kloppen. Die ene week doen ze alsof, daar kan ik echt niet tegen."

   

  "Laat ons eerlijk zijn: Tsitsipas en Zverev haten mekaar, maar dan zijn ze plots dikke vrienden. En iemand als Thiem... ik houd van een lekkere cocktail, hij kijkt liever naar verf die opdroogt."

   

  "Doe mij maar Team World. Als jij erbij zou komen, winnen we nog ook. Wij geven niks om Nadal, Djokovic of Federer, maar van jou houden we wel. Omdat wij eenvoudige mensen zijn."

   

  Dat Kyrgios de pest heeft aan nummer 1 van de wereld Novak Djokovic steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ik heb het al vaker gezegd, jij bent veel beter. Djokovic probeert trefbal te spelen als ik serveer, een return lukt hem niet eens."

   

  Murray moest flink lachen met Kyrgios, maar na een halfuur besloot hij toch wijselijk om een einde te maken aan het videogesprek.

  Iemand als Thiem... ik houd van een lekkere cocktail, hij kijkt liever naar verf die opdroogt.

  Nick Kyrgios