Club viert 16e landstitel zondag om 17.30u met virtuele VRBruges-show

  De affiche van VRBruges.

  De affiche van VRBruges.

  Club Brugge is voor de 16e keer kampioen van België. Een titel zonder feestje is dat in coronatijden. Maar toch niet helemaal, want onder de noemer "VRBruges" organiseert Club een virtuele kampioenenshow.

  Gisteren kreeg Club Brugge na veel gepalaver te horen dat de landstitel een feit is. Het is de verdiende beloning voor een alweer sterk seizoen.

   

  Door de coronacrisis kunnen de supporters de titel niet vieren in het stadion of de stad. Maar Club past daar zelf een mouw aan met VRBruges, een virtuele kampioenenviering die live op de Facebook- en Youtube-kanalen van Club Brugge te bekijken is.

   

  Sportjournalist Stijn De Groote, acteur en Club-fan Rik Verheye en Leo Van der Elst omkaderen de show vanuit de Club-studio. Speler Clinton Mata jaagt opzwepende beats door de boxen en er is een Zoom-party. 

   

  De show eindigt met gesprekken in de studio. Philippe Clement, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Simon Mignolet, Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn de gasten.

  "Time to celebrate":