Zagadou out voor de rest van seizoen, blessure Hazard valt mee

  Zagadou

  Zagadou liep een knieblessure op op de training.

  Thorgan Hazard was met een goal en assist een van de uitblinkers bij Dortmund in de 4-0-zege tegen Schalke. Toch was er ook ongerustheid over de blessure die Hazard opliep. Maar achteraf bleek die wel mee te vallen. Zoveel geluk heeft zijn ploegmaat Dan-Axel Zagadou dan weer niet.

  Het was een succesvol wederoptreden van Borussia Dortmund, maar niet iedereen deelde achteraf in de vreugde. Dan-Axel Zagadou ontbrak in de kern van coach Favre door een knieblessure die hij eerder opliep op de training. Favre bevestigde dat Zagadou dit seizoen niet meer in actie zal komen.

   

  Tijdens de match moest ook Thorgan Hazard naar de kant gehaald worden, maar over hem maakt Favre zich weinig zorgen. "Ik ga ervan uit dat het slechts een lichte blessure is. Datzelfde geldt ook voor Dahoud en Guerreiro, die ook eerder gewisseld moesten worden."

   

  Het wijst er wel op dat de herstart van de competitie niet zo evident is voor de spelers. Eerder moest ook Axel Witsel bij Dortmund al afhaken met een blessure die hij op de training opliep.