Castors Braine strikt Carpréaux en WNBA-speelster Kayla Alexander

  Marjorie Carpréaux

  Marjorie Carpréaux is een vaste waarde bij de Belgian Cats.

  Belgian Cat Marjorie Carpréaux maakt de overstap van Kangoeroes Mechelen naar Castors Braine. De kampioen heeft met de Amerikaanse Britanny Starling en de Canadese Kayla Alexander nog twee aanwinsten bekendgemaakt.

  Castors Braine toont zich tijdens de coronacrisis bijzonder gedreven op de transfermarkt. De regerende kampioen haalde eerder al Kate Kreslina (Let), Migna Touré (Fra) en de beloftevolle Belgen Elise Ramette, Eva Hambursin, Kato Aertssens, Chadia Samsam en Tess Kapenga.

   

  Daar komen nu dus WNBA-speelster Kayla Alexander (Chicago Sky) en Brittany Sterling bij, die overkomt van Phantoms Boom. Ook Marjorie Carpréaux gaat voor de 3e keer aan de slag bij Castors. "Ze brengt champagnebasketbal en veel ervaring", klinkt het bij de club.

   

  Castors neemt wel afscheid van Celeste Trahan-Davis. De 35-jarige Amerikaanse, die al een poosje wacht op haar naturalisatie tot Belg, speelde 7 jaar voor Braine. "Maar ze wil nu nieuwe horizonten verkennen", laat Castors weten.