Ga naar de inhoud

meest recent

Mike Tyson post filmpje dat al 5,5 miljoen keer bekeken is: "I'm back!"

 di 12 mei 2020 09:51
Tyson bereidt zich voor op een terugkeer in de ring.
Tyson bereidt zich voor op een terugkeer in de ring.

Mike Tyson blijft de boksfans kietelen. Met een filmpje op zijn Instagram-pagina wil hij bewijzen dat hij in de boksring opnieuw zijn mannetje kan staan.

Op het filmpje is te zien hoe Tyson zich afbeult in de trainingszaal. Op het einde kijkt hij in de camera en spreekt hij de gevleugelde woorden "I'm back!".

 

5,5 miljoen mensen hebben de video intussen bekeken. Tyson postte het gisterenavond onze tijd op zijn account, met de boodschap "alles kan als je het slim aanpakt" erbij.

 

De 53-jarige Tyson stapt binnenkort wellicht weer in de ring. Hij zou het in een kamp voor het goede doel willen opnemen tegen Evander Holyfield, zijn voormalige concurrent.

 

Tyson ging in 2005 met pensioen. Hij werd de jongste wereldkampioen in de geschiedenis van de zwaargewichten toen hij in 1986, op zijn 20e, Trevor Berbick versloeg. Tyson zou 50 van zijn 58 profkampen winnen.

Het filmpje dat Tyson postte:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.