Max Verstappen: "Of ik naar Ferrari ga? Dat is absoluut niet het geval"

  Max Verstappen blijft Red Bull trouw.

  Nu Sebastian Vettel en Ferrari elk hun eigen kant opgaan, kan de eventuele stoelendans in de Formule 1 beginnen. Max Verstappen aast alvast niet op het vrijgekomen zitje van de Duitser bij de Italiaanse renstal.

  Max Verstappen benadrukte vandaag nog eens dat hij Red Bull trouw blijft en niet het zitje van Sebastian Vettel bij Ferrari overneemt aan het eind van dit seizoen.

   

  "Ik zag wat vragen voorbijkomen of ik naar Ferrari ga, maar ik kan jullie verzekeren dat dat absoluut niet het geval is", zei de Nederlandse Formule 1-rijder in een 'vraag en antwoord'-gesprek op het Instagramaccount van zijn sponsor Puma.

   

  De breuk tussen Vettel en Ferrari leidde meteen tot speculaties over wie het misschien wel meest begeerde zitje in de koningsklasse van de autosport zou overnemen. De Spanjaard Carlos Sainz (McLaren) en de Australiër Daniel Ricciardo (Renault) worden als de grootste kanshebbers gezien.

   

  Verstappen verlengde in januari zijn contract bij Red Bull tot en met 2023. "Het is wat het is. Iemand anders krijgt nu de kans bij Ferrari te rijden, wat natuurlijk een fantastisch team is", aldus de Nederlandse coureur, die erop gokt dat Sainz het stoeltje krijgt.