"Kans is groot dat Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen bij Hammarby speelt"

  Zlatan Ibrahimovic op training bij Hammarby.

  Speelt Zlatan Ibrahimovic binnenkort voor Hammarby, de Zweedse club waarvan hij ook aandelen bezit? "Er is nog niet concreet onderhandeld, maar dat hoeft ook niet", zegt sportief manager Jesper Jansson.

  Zlatan Ibrahimovic verblijft door de coronacrisis momenteel in zijn vaderland Zweden en onderhoudt daar zijn conditie bij Hammarby, de club waarvan hij ook 25 procent van de aandelen bezit. Hij reisde in maart vanuit het door de coronacrisis zwaar getroffen Milaan naar Zweden.

   

  Het is nog afwachten of Ibrahimovic dit seizoen nog in actie moet komen in de Serie A, maar na dit seizoen lonkt Hammarby. "De kans dat Zlatan bij ons gaat spelen, is waarschijnlijk", zegt Jansson, die in een ver verleden (1999-2000) nog voor Racing Genk speelde.

   

  "Er is nog niet concreet over onderhandeld. Maar dat hoeft ook niet. Zlatan zal wel zeggen wat hij wil. Ik ken hem inmiddels goed genoeg. Als zijn besluit voor honderd procent vastligt, zal hij het bekendmaken. Natuurlijk spreekt de gedachte van zijn komst ons erg aan."