VIDEO: Real Madrid traint weer individueel, mét Hazard en Courtois

  " "

  Eden Hazard werd begin maart in de VS geopereerd aan zijn enkel.

  Eden Hazard is weer op het trainingsveld verschenen bij Real Madrid. En dat was toch weer een tijdje geleden. De Rode Duivel herviel in februari in een enkelblessure en liet zich begin maart opereren in de VS. De coronacrisis kwam de middenvelder dus in feite goed uit. Hij was erbij toen coach Zinédine Zidane zijn troepen voor het eerst weer samenriep.

  Sinds half maart ligt de Spaanse voetbalcompetitie stil. Eden Hazard was toen nog maar net met succes onder het mes gegaan in Dallas. De verwachting was dat hij 2 tot 3 maanden out zou zijn. Dat hij vandaag verscheen op het trainingsveld, betekent dat het goed met hem gaat.

   

  Ook Thibaut Courtois kwam in actie, net als zijn ploegmaats individueel. De doelman profiteerde eveneens van de coronapauze om een licht adductorenletsel te laten helen.

   

  De Spaanse Profliga mikt op 12 juni om de competitie te hernemen. Er zijn nog 11 speeldagen en Real Madrid ligt 2 punten achter leider Barcelona.

   

  De Profliga heeft een 4-fasenplan uitgewerkt voor de rentree. Sinds vorige week woensdag worden alle voetballers op corona getest, sinds vrijdag mag er opnieuw individueel getraind worden. Daarna evolueert dat naar trainen in kleine groepjes om finaal weer echte groepstrainingen af te werken. Ten laatste 2 weken voor de wedstrijden moet die laatste fase ingaan.

  Eden Hazard traint opnieuw met de bal

  Enkele foto's van de Real-rentree