Ga naar de inhoud

Mbappé en Ben Yedder dollen: "Anders houden we de trofee om de beurt bij"

 vr 8 mei 2020 23:36
Mbappé en Ben Yedder
Kylian Mbappé en Wissamn Ben Yedder hebben veel respect voor elkaar.

Kylian Mbappé werd gisteren officieel uitgeroepen tot Frans topschutter van seizoen 2019-2020, ook al maakte de PSG-spits evenveel goals als Wissamn Ben Yedder. "Maar Wissam verdient ook een trofee", vindt Mbappé.

Kylian Mbappé en Wissam Ben Yedder scoorden in het stopgezette seizoen in Frankrijk allebei 18 goals, maar de spits van PSG had daar een pak minder matchen voor nodig dan zijn collega bij Monaco.

 

Om die reden werd Mbappé tot topschutter gekroond, maar dat wringt bij de laureaat een beetje. "Ik vind dat Wissam ook een trofee verdient voor zijn geweldige jaar, net zoals ze vorig seizoen gedaan hebben in de Premier League (Aubameyang, Salah en Mané deelden toen de prijs)."

 

Ben Yedder bedankt Mbappé voor die mooie woorden, maar hij heeft zelf ook nog een "alternatieve" oplossing: "Anders kunnen we de trofee elk om de beurt eens bijhouden", grapt hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.