Ronald Koeman stelt iedereen gerust na hartoperatie: "Zo gezond als een vis"

  Ronald Koeman

  Ronald Koeman maakt het goed nadat hij afgelopen weekend met spoed geopereerd werd aan zijn hart. Dat heeft de Nederlandse bondscoach zelf laten weten op Twitter. "Ik ga er weer met volle kracht tegenaan", klinkt het.

  "Dat was even schrikken, afgelopen weekend", schrijft Ronald Koeman. "Voor mijzelf natuurlijk, maar vooral voor mijn familie en voor mijn vrienden."

   

  "Gelukkig hebben de artsen van het AMC (Amsterdams Medisch Centrum, red) mij snel en geweldig geholpen, waar ik zeer dankbaar voor ben. Zo'n gebeurtenis zet je wel weer even met beide voeten op de grond."

   

  "Het was voor mij fantastisch om te zien hoeveel mensen meegeleefd hebben en hoeveel lieve berichten ik gekregen heb van bekenden uit de voetbalwereld en van clubs, maar ook van volstrekt onbekende mensen. Dat heeft me heel veel goed gedaan en ik wil iedereen daarvoor zeer bedanken."

   

  "Op dit moment voel ik me weer zo gezond als een vis. Dat betekent dat ik er weer met volle kracht tegenaan ga, zodra de bal weer gaat rollen. Nogmaals dank aan iedereen die me gesteund heeft. We zien elkaar snel weer!"