BAS houdt Roeselare nog wat langer in spanning

  Het Belgische Arbitragehof voor de Sport heeft Roeselare (1B) niet meteen goed nieuws kunnen geven bij de verdediging van hun dossier. Uiterlijk zondag zal de beslissing vallen.

  Roeselare is een van de clubs die na een njet van de Licentiecommissie voorbij het BAS moeten passeren. De voorbije maanden was het zowel sportief als financieel kommer en kwel voor de West-Vlamingen, het BAS kon Roeselare alvast niet meteen uit zijn lijden verlossen. Morgen of uiterlijk zondag valt de beslissing.

   

  Bij Roeselare zijn ze gerust op een goeie afloop. Alle spelers en het personeel zouden inmiddels al volledig betaald zijn, en ook de RSZ-schulden en achterstallige betalingen aan de bond zouden vereffend zijn.

  Ook Patro Eisden moet wachten

  Ook Patro Eisden verscheen donderdagavond per videoconferentie opnieuw voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS), om de weigering van de licentie voor eerste amateur aan te vechten. De Maaslanders moeten net als Roeselare minstens nog een dag wachten op het finale oordeel.