Roeselare versterkt zich met boomlange Amerikaanse middenman

  George Huhmann

  George Huhmann

  Roeselare heeft in de Verenigde Staten gewinkeld met het oog op volgend seizoen. De 22-jarige Amerikaan George Huhmann komt over van de Princeton University en heeft bij Roeselare een contract voor één seizoen ondertekend, met een optie voor een extra jaar.

  De 2,12 meter grote George Huhmann moet bij Roeselare de vervanger worden van de Canadees Daniel Jansen Van Doorn. Voor de 22-jarige Amerikaan wordt het zijn eerste buitenlandse avontuur. Huhmann werd afgelopen seizoen al opgenomen in de selectie van de Amerikaanse nationale ploeg.

   

  "Er was heel wat interesse voor de beloftevolle middenman van andere Europese topclubs, maar zijn manager en ook de coach van het Amerikaanse nationale team kozen specifiek voor Roeselare omwille van de bijzondere aandacht voor zijn verdere ontwikkeling en opleiding die hij bij Roeselare zal krijgen", klinkt het bij de club.