KAA Gent plukt 15-jarig Belgisch talent weg bij Rijsel

  Matias Fernandez bij Rijsel (in het wit).

  KAA Gent heeft de 15-jarige Matias Fernandez overgenomen van het Noord-Franse Lille. De Belgische jeugdinternational zal aansluiten bij de U16. Eerder kon Gent ook toptalent Mathéo Parmentier van Lokeren strikken.

  Gent maakt er werk van om jong en Belgisch talent naar de club te lokken. Nadat het vorige maand de 17-jarige Mathéo Parmentier kon oppikken bij het failliete Lokeren, heeft het nu een jonge Belg uit Rijsel gehaald: Matias Fernandez.

   

  Sports Manager Tim Matthys is tevreden dat de aanvaller voor het project van AA Gent kiest. "Matias is een jongen met een ongelooflijk groot potentieel. Hij is een zeer explosieve en wendbare aanvaller. "

   

  "Daarnaast beschikt hij over een zeer goede individuele actie, de juiste mentaliteit en is hij technisch sterk. We zijn dan ook zeer tevreden dat we een speler van zijn kaliber, en van een grote club als Rijsel, kunnen overtuigen om voor AA Gent te kiezen."