VIDEO: Max Verstappen raast met Formule 1-auto door Nederland

  Ook de Nederlandse motorcrosser Jeffrey Herlings rijdt een eindje mee.

  Vandaag had voor het eerst sinds 1985 weer een Grote Prijs Formule 1 in Nederland moeten plaatsvinden, maar het coronavirus besliste daar anders over. Als pleister op de wonde schotelt Red Bull Racing een video voor met Max Verstappen in de hoofdrol. Hij laat ploegmaat Alex Albon een stukje Nederland zien.

  Max Verstappen begint zijn rit in de haven van Rotterdam waar de Formule 1-auto's gelost worden in containers. En dan gaat het via windmolens, over dijkjes en door bloemenserres richting het vernieuwde duinencircuit van Zandvoort. Op het strand van Scheveningen rijdt ook ex-wereldkampioen motorcros Jeffrey Herlings een eindje mee.

  Beelden van de roadtrip door Nederland:

  Max Verstappen en zijn ploegmaat Alex Albon tussen de containers in Rotterdam.

  In een Nederlandse bloemenserre.

  Langs windmolens over dijkjes.

  Tussen de fietsers in de binnenstad van Den Haag.

  Langs het Koninklijk Paleis.

  Met motorcrosser Jeffrey Herlings op het strand van Scheveningen.