NBA stopzetten? "Niemand die ik ken, is daar voorstander van"

  LeBron James huivert op zijn 35e van het definitief stopzetten van de NBA-competitie dit seizoen. Hij reageerde op Twitter op berichtgeving daarover. De LA Lakers, waarvoor LeBron speelt, behoren tot de grote favorieten voor de titel dit seizoen.

  Het Amerikaanse nieuwskanaal CNBC berichtte donderdag over toenemende druk van clubeigenaars en vertegenwoordigers van spelers om het NBA-seizoen definitief te stoppen. Volgens CNBC willen ze niet verantwoordelijk gehouden worden voor mogelijke gezondsheidsproblemen en vragen ze zich af of het financieel wel interessant is om te spelen zonder publiek.

   

  Superster LeBron James was er snel bij om op Twitter te reageren. "Ik zag berichten over eigenaars en agenten die het seizoen willen annuleren? Daar is niets van waar. Niemand die ik ken, wil dat. Van zodra het veilig is, willen we het seizoen afmaken. Ik ben klaar en het team is klaar. Niemand moet iets annuleren."

   

  De ploeg van LeBron, de LA Lakers, staat op kop in de Western Conference. Het was samen met Toronto, Boston en Milwaukee een van de vier clubs die al zeker waren van deelname aan de play-offs.