Spaanse sportkrant AS: "Eden Hazard voetbalt in de tuin met zijn kinderen"

  Eden Hazard speelt sinds dit seizoen bij Real Madrid.

  Volgens de Spaanse sportkrant AS gaat het de goede kant op met de enkelblessure van Eden Hazard. De Rode Duivels zou deze week zijn gaan joggen en hij kan met zijn kinderen voetballen in de tuin. Als zijn blessure zo blijft evolueren, lijkt Hazard klaar te raken voor de herstart van La Liga in juni. 

  Sinds februari kampt Eden Hazard met een blessure aan de rechterenkel. Op 5 maart ging de Real Madrid-speler onder het mes en sindsdien maakt hij gestaag vooruitgang.

   

  Volgens de Spaanse sportkrant AS zou Hazard zelfs speelklaar kunnen raken voor de eventuele herstart van de competitie. In juni hopen de Spaanse clubs opnieuw te kunnen voetballen. 

   

  "Hazard ging enkele dagen geleden voor het eerst joggen en hij voetbalt dagelijks een beetje met zijn kinderen in de tuin", schrijft AS.

   

  Vooral dat laatste is een belangrijke stap. Voordien kreeg de Rode Duivel thuis het bezoek van een fysiotherapeut van de club, die oefeningen met hem deed, of werd hij bijgestaan via video. 

   

  Hazard speelde tot dusver slechts 15 wedstrijden voor zijn nieuwe club (hij maakte dit seizoen de overstap van Chelsea). Daarin kwam hij niet verder dan 1 goal en 5 assists.