Achel versterkt zich met topscorer Nederlandse competitie

  De nieuwe aanwinst van Achel.

  De volleybalcompetitie in ons land is stopgezet en dus zijn de clubs zich aan het voorbereiden op volgend seizoen. Achel heeft zich daarom versterkt met de Nederlander Rik Van Solkema, afgelopen seizoen de topscorer in de Nederlandse competitie.

  De 20-jarige opposite Rik Van Solkema (2,02m) komt over van Dynamo Apeldoorn. "Met de komst van Van Solkema begint de selectie van Tectum Achel voor komend seizoen stilaan vorm te krijgen", schrijft de club. 

   

  Zelf ziet de Nederlander de Belgische competitie als een mooie opstap. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging in een geweldige competitie", zegt hij.

   

  "Ik heb er alle vertrouwen in dat Tectum Achel weer een mooi seizoen gaat neerzetten in de Euromillions Volley League, en ik draag daarin graag mijn steentje bij.”