Rafael Nadal raakt nu ook "geblesseerd" in ... virtueel toernooi

    Rafael Nadal lijkt ook op de PlayStation een competitiebeest.

    Blessures volgen Rafael Nadal al zijn hele tenniscarrière, maar nu is de Spanjaard ook buiten strijd op het virtuele toernooi van Madrid. Achteraf bleek zijn "rugblessure" een grapje van toernooidirecteur Feliciano Lopez.

    Het Masters 1.000-toernooi van Madrid moet het tijdens de coronacrisis stellen met een virtuele editie. Maar ook op het virtuele gravel stelt Rafael Nadal niet teleur. Zijn eerste wedstrijd tegen Dennis Shapovalov sloot hij af met een overwinning.

     

    Tot Nadal voor zijn tweede duel op de PS4 verstek moest geven. "Een rugblessure", verklaarde toernooidirecteur Feliciano Lopez. Dat het om een grapje ging, moest hij later nog eens verduidelijken in een tweet. "We hebben toch een gevoel voor humor nodig", zei hij.