Club Brugge verkoopt in 1 dag 27.000 mondmaskers voor goed doel

  Club Brugge bedankt zijn fans voor hun steun.

  In volle coronacrisis tonen heel wat mensen hun goede hart. Ook sporters en sportclubs. Club Brugge blijft niet achter en verkoopt mondmaskers. Opvallend: op één namiddag en avond tijd bracht Club liefst 27.000 stuks aan de man/vrouw.

  Club Brugge kondigde de actie om mondmaskers voor het goede doel te verkopen om 12u aan. 

   

  "Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exit-strategie van de coronacrisis. Club wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt twee unieke mondmaskers op de markt", klinkt het.

   

  "Door het aanbieden van de mondmaskers aan zijn fans wil Club er mee voor zorgen dat andere, gespecialiseerde mondmaskers voorbehouden blijven voor de zorgsector."

   

  "De gepersonaliseerde mondmaskers komen in 2 verschillende ontwerpen en worden verkocht per 4 stuks, voor een prijs van 20 euro via de webshop van Club Brugge."


  "Per verkocht masker schenkt Club de winst, zo’n 2 euro per stuk, aan het ‘STEUNFONDS CLUB TEGEN CORONA’, beheerd door de foundation van Club."

   

  De oproep om maskers te kopen, is niet in dovemansoren gevallen. In amper een namiddag tijd werden ruim 10.000 mondmaskers verkocht, meldde Club om 18.51u. Rond 20u vanavond stond de teller al op meer dan 18.000, rond 23u zelfs al op 27.000.

  Tweet van Club Brugge om 18.51u:

  Een update rond 23u: