Zlatan Ibrahimovic scoort in oefenwedstrijd voor Hammarby

  Zlatan Ibrahimovic in de trainingsuitrusting van Hammarby.

  Zlatan Ibrahimovic (38) heeft zijn neus voor doelpunten nog eens kunnen tonen. In een oefenduel achter gesloten deuren met Hammarby, de Zweedse club waarvan hij aandeelhouder is, scoorde hij tegen spelers uit lagere afdelingen.

  In afwachting van een herneming van de Serie A onderhoudt Milan-aanvaller Zlatan Ibrahimovic zijn conditie in zijn thuisland Zweden bij Hammarby. Vandaag stond een oefenwedstrijd achter gesloten deuren op het programma. Ibrahimovic trof raak.

   

  Na afloop maakte de Zweed even tijd voor de media. Hij kreeg onder meer een vraag over een mogelijke comeback naar de Zweedse topklasse, want zijn contract bij Milan loopt eind juni af. "Ik heb altijd gezegd dat niet zou doen, maar ik heb ook al andere dingen gezegd", vertelt hij. 

   

  "Ik wil zolang mogelijk voetballen, maar we zullen zien wat er gebeurt. Ik ben heel tevreden dat ik met de jongens kan trainen op een moment dat in Europa niet wordt gespeeld."