Ex-assistent van Roberto Martinez bij Rode Duivels is ontslagen bij Luton Town

  Graeme Jones op training bij de Rode Duivels.

  De Engelse tweedeklasser Luton Town heeft zijn volledige technische staf aan de deur gezet door de wereldwijde coronacrisis. De hoofdcoach bij de voorlaatste in de Championship was Graeme Jones, de voormalige assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels.

  Luton Town heeft een wel heel drastische ingreep gedaan in een poging om de kosten te drukken tijdens de coronacrisis. Hoofdcoach Graeme Jones en zijn 3 assistenten zijn ontslagen. Luton staat 6 punten onder de degradatiestreep.

   

  De club moet in de stilgelegde Engelse tweede klasse nog negen wedstrijden spelen. Voorlopig is de directie echter niet van plan om op korte termijn een nieuwe trainersstaf aan te stellen. Mick Harford, het hoofd van de scouting, zal voorlopig de communicatie tussen de spelersgroep en de directie verzekeren.

   

  "We bedanken Graeme voor zijn inzet in de afgelopen twaalf maanden. We wensen hem en zijn familie het beste in deze moeilijke tijden", klinkt het bij Luton.

  Jones was tussen de zomers van 2016 en 2018 assistent-bondscoach van de Rode Duivels. Na het succesvolle WK in Rusland verliet Jones de Belgische bond voor een avontuur als T2 bij West Bromwich Albion. Sinds mei vorig jaar was hij hoofdcoach bij Luton Town.