Coutinho hoopt heropstart van Bundesliga te halen na kleine enkeloperatie

  Bayern leent Coutinho van Barcelona.

  Philippe Coutinho heeft al meer dan een maand niet meer gevoetbald, maar werd vandaag toch geopereerd aan zijn rechterenkel. Er werden enkele losse deeltjes verwijderd. De Braziliaan kan over 2 weken aan zijn revalidatie beginnen en hoopt zo fit te zijn wanneer de competitie weer van start kan gaan.

  Philippe Coutinho draagt dit seizoen het shirt van Bayern München. De Braziliaan wordt uitgeleend door Barcelona, maar kon tot nu toe nog niet echt indruk maken in Duitsland. Hij zou nu in de belangstelling staan van enkele clubs uit de Premier League.

   

  Maar de aanvallende middenvelder moet zich eerst concentreren op zijn revalidatie. Hij ging vandaag onder het mes en kan over twee weken beginnen met zijn revalidatie. Bayern hoopt zo nog op hem te kunnen rekenen wanneer het seizoen in Duitsland afgewerkt wordt.

   

  De Bundesliga ligt stil sinds half maart door de wereldwijde coronacrisis. Bayern voert het klassement aan en heeft een voorsprong van 4 punten op Borussia Dortmund.