Tottenham moet weer twee spelers op de vingers tikken

  Aurier ging weer in de fout.

  Bij Tottenham zijn ze blijkbaar hardleers. Voor de tweede keer werd een inbreuk vastgesteld op de maatregelen rond social distancing. Recidivist Serge Aurier en zijn maatje Moussa Sissoko worden op het matje geroepen door de Spurs.

  2 weken geleden kwam Tottenham al in opspraak toen T1 José Mourinho in een Londens park "betrapt" werd terwijl hij met 3 spelers een trainingssessie aan het afwerken was. 

   

  Mourinho verontschuldigde zich, maar een van de betrokken spelers had zijn lesje blijkbaar nog niet geleerd. Verdediger Serge Aurier en middenvelder Moussa Sissoko pleegden vandaag een inbreuk op de Britse maatregelen tegen het coronavirus.

   

  Op zijn Instagram-pagina deelde Aurier een filmpje, dat snel weer verwijderd werd. Maar op de beelden was te zien hoe de Ivoriaan - weliswaar met een mondmasker - sprintjes aflegde tegen Sissoko, waarbij de afstandsmaatregelen niet werden gerespecteerd.

   

  Aurier valt in herhaling, want hij was al betrokken bij het eerdere voorval met zijn Portugese trainer. "We zullen de twee spelers in kwestie aanspreken over het incident", laat Tottenham weten.

  Verontschuldigingen en bedrag voor NHS

  Het duo verontschuldigde zich vanavond. "We willen onze excuses aanbieden omdat we niet het goede voorbeeld hebben getoond. We moeten allen de raad van de regering volgen om het aantal slachtoffers van de epidemie beperkt te houden", zo verklaren de twee spelers in een persbericht.

   

  "Als profvoetballers dragen we de verantwoordelijkheid het goede voorbeeld te tonen, zeker in deze onzekere periode."

   

  Aurier en Sissoko zullen een bedrag overmaken aan de Britse nationale gezondheidsdienst NHS.