Ben jij de volgende Bart Swings? Leer skeeleren/inlineskaten met deze video's

    Even was er onduidelijkheid: Mag ik nu wel of niet inlineskaten tijdens deze coronaperiode? Nu het zeker is dat het mag, is Skate Vlaanderen gestart met een gratis onlinelessenreeks inlineskaten. Elke maandag en vrijdag verschijnt er een nieuw filmpje op YouTube. 

    Naast fietsen en lopen is ook inlineskaten een goede optie om je conditie op peil te houden. Wie nog niet helemaal stevig staat op zijn wieltjes of wie een beetje afwisseling zoekt, kan deze onlinelessen eens een kans geven. Wie weet schuilt er in jou wel een echte Bart Swings.

     

    Ook wie graag skate laat Skate Vlaanderen niet in de kou staan. Vanaf volgende week komen er ook lessen online voor beginnende skateboarders. Pas op: skaten in skateparken mag niet. Op de openbare weg mag je je skateboard wel als vervoersmiddel gebruiken. Maar wie een beetje plaats heeft rond of zelfs in zijn kot kan wel blijven oefenen.

    Er staan al 4 lessen online: