Win jij de gaming laptop met de Blijf in uw kot!-Cup? Ontdek het hier

  32 FIFA toernooitjes met telkens 512 spelers, verspreid over 30 dagen, en dat zowel voor amateurs als voor professionals. De "Blijf in uw kot!-cup" was razendsnel volboekt. Nu is het tijd voor de prijsuitreiking. Ben jij bij de gelukkigen?

  Het principe was simpel: iedereen die deelnam, had een kans om in de prijzen te vallen. Per gestarte match kreeg je namelijk een lotje. Hoe verder je geraakte in het toernooi, hoe meer lotjes je kon bemachtigen. Hoe meer lotjes, hoe meer kans om in de prijzen te vallen.

  Dit zijn de winnaars:

  1 x MSI GL75 9SD: Michiel2505

   

  1 x EPOS|Sennheiser GSP 670: Kyan_k

  2 x EPOS|Sennheiser GSP 600: Jonnytje2 en RuneGaudaen

  1 x EPOS|Sennheiser GSP 370: Bledix92

  2 x EPOS|Sennheiser GSP 302: Mr_Matsy + Nabilazirar

   

  3 x Astro C40 TR PS4 Controller: maxlen1799 + GAMER__SR + Thomasfasseur12

   

  https://sporza-blijfinuwkot.riv4l.com/nl/