Speler van Lokomotiv Moskou zakt ineen op training en overlijdt

  De Russische verdediger Innokenti Samochvalov is op 22-jarige leeftijd overleden, nadat hij op de maandagse training onwel was geworden.

  Innokenti Samochvalov stond sinds 2015 op de loonlijst van Lokomotiv Moskou, een van de grote clubs van Rusland, maar hij haalde nooit de eerste ploeg. De voorbije jaren speelde Samochvalov voor Kazanka, het B-team van Lokomotiv dat in de 3e klasse speelt.

   

  Tijdens een individuele trainingssessie voelde Samochvalov zich plots niet zo goed. Niet veel later overleed hij. "De omstandigheden worden nog onderzocht", meldt Lokomotiv.. Volgens zijn coach overleed de verdediger aan een hartstilstand.

   

  "Innokenti was een vriendelijke en sympathieke man, een goeie vriend. Dit is een groot verdriet voor onze familie." Samochvalov laat een vrouw en zoontje achter.