"Mercedes is het team van mijn dromen", schrijft (en verwijdert) Lewis Hamilton

  In de Formule 1 draait de geruchtenmolen op volle toeren. Ferrari zou snuffelen aan Lewis Hamilton (35), maar de zesvoudige wereldkampioen heeft dat verhaal naar het rijk der fabelen verwezen. Al verdween zijn statement bijzonder snel van zijn Instagram-pagina. 

  De Formule 1 ligt door de coronacrisis uiteraard stil, maar de speculaties kennen geen pauze.

   

  Het contract van Lewis Hamilton bij Mercedes loopt eind dit jaar af, teambaas Toto Wolff heeft aandelen gekocht bij Aston Martin en ook Sebastian Vettel is nog niet zeker van een verlengd verblijf bij Ferrari.

   

  Wie die puzzel met wat verbeelding probeert te leggen, komt misschien wel bij een overstap van Hamilton naar de Scuderia uit.

   

  In de Britse pers verschenen vandaag weer artikels over een eventuele transfer, maar Hamilton schoot die eigenhandig af.

   

  "Ik droom niet van een overgang naar een ander team. Ik race bij mijn droomteam", schreef Lewis Hamilton op zijn Instagram-pagina.

   

  "Ik probeer ook niet weg te raken. Ik ben omringd door de mensen die al vanaf de eerste dag in mij geloven."

   

  "Wij zijn het beste team", besloot Hamilton, maar vreemd genoeg werd de pancarte vrij snel van zijn sociale media verwijderd. Waarom de Brit dat gedaan heeft, is niet duidelijk.

  Een screenshot van de verwijderde boodschap: