Controleurs Volksgezondheid zien geen overtredingen op Anderlecht-training

  De spelers van Anderlecht hebben de kans om individueel te trainen op de club. (Vincent Kompany - archieffoto)

  Anderlecht heeft vandaag inspecteurs van Volksgezondheid over de vloer gekregen. Die kwamen controleren of de coronamaatregelen wel worden nageleefd op de training bij paars-wit. Er werden geen inbreuken vastgesteld.

  Anderlecht besliste deze week dat spelers opnieuw welkom zijn op Neerpede om individueel te trainen. "Looptrainingen zijn in Neerpede veiliger dan bijvoorbeeld in een druk Brussels park", luidde de argumentatie van de club.

   

  Maar ook de spelers van Anderlecht moeten zich tijdens die trainingen natuurlijk strikt houden aan de coronamaatregelen, zoals onder meer de social distancing.

   

  Daarom kwamen inspecteurs van Volksgezondheid donderdag een kijkje nemen in Neerpede om te zien of de regels wel goed nageleefd worden. En dat bleek het geval. "Alle maatregelen werden gerespecteerd", lieten de controleurs na afloop weten.