De Ketelaere kondigt contractverlenging aan met filmpje van 10-jarige Charles

  Charles De Ketelaere was een van de revelaties dit seizoen bij (de vermoedelijke) kampioen Club Brugge. Blauw-zwart smeedt het ijzer nu het nog heet is en schotelt hem een verbeterd contract voor tot 2023.

  Charles De Ketelaere speelde zich dit seizoen vanuit het niets naar de basisploeg van Club Brugge, na een opmerkelijk debuut tegen PSG.

   

  De pas 19-jarige middenvelder speelt al sinds zijn 7e voor Club en daar wil hij graag nog enkele jaren aan toevoegen. Het huidige contract van De Ketelaere liep af in 2022, maar zijn nieuwe, uiteraard verbeterde overeenkomst, loopt tot 2023.

   

  “Ik ben zeer trots om bij de club waar ik al zo lang bij speel verdere stappen te mogen zetten.  Ik ben ook dankbaar voor de vele kansen die ik dit seizoen al kreeg. Verder kijk ik er naar uit om nog meer te groeien bij Club, zowel op persoonlijk vlak als met het volledige team!"

  Het aankondigingsfilmpje met de 10-jarige De Ketelaere in een hoofdrol