Vanessa Bryant: "Elke dag wil ik terugkeren naar die fatale ochtend"

  Exact 4 jaar geleden speelde Kobe Bryant zijn laatste wedstrijd in de NBA. De Amerikaanse basketballegende liet in januari het leven bij een helikoptercrash. Weduwe Vanessa Bryant pende op Instagram een emotionele boodschap neer. "Het leven is echt niet rechtvaardig."

  4 jaar geleden zwaaide Kobe Bryant af bij de LA Lakers. "Mijn echtgenoot heeft zich 20 jaar afgebeuld", schreef Vanessa Bryant afgelopen nacht op Instagram over het afscheid van de profsport van haar man.

   

  "Hij wilde alleen maar tijd doorbrengen met ons gezin, de verloren tijd inhalen. Hij wilde aanwezig zijn bij elke belangrijke mijlpaal in het leven van onze dochters."

   

  "Hij heeft slechts 3 jaar en 9 maanden van zijn pensioen kunnen genieten. (...) Hij werd coach van het basketbalteam van onze dochter Gianna, die keihard werkte om haar vader te evenaren."

   

  "Ik wens elke dag dat ik zou kunnen terugkeren naar die ochtend", verwijst Vanessa Bryant naar de dag van de fatale helikoptercrash.

   

  Kobe Bryant, zijn dochter Gianna en nog enkele passagiers overleefden het ongeluk niet toen ze op weg waren naar een basketbalwedstrijd van Gianna.

   

  "Ik wens telkens dat het een normale wedstrijd zou zijn, die 26e januari. Het leven is echt niet rechtvaardig."