Ook de 3 broers Hazard steunen de inzamelactie van makelaar Bayat

  Thorgan, Eden en Kylian Hazard.

  Ook Eden, Thorgan en Kylian Hazard zetten hun schouders onder de hulpactie "Souliers du Coeur", een initiatief van makelaar Mogi Bayat om geld in te zamelen in de strijd tegen het coronavirus. Dat raakte maandag bekend. De drie broers Hazard zijn op de website van "Souliers du Coeur" te zien terwijl ze een hartje met hun handen vormen.

  De hulpactie kreeg eerder al de steun van heel wat namen uit de Belgische voetbalwereld, zoals onder anderen Marouane Fellaini, Radja Nainggolan, Christian Benteke, Adrien Trebel, Sébastien Dewaest, Sven Kums, Adnan Januzaj, Cyril Théreau, Dieumerci Mbokani, Michel Preud'homme, Hein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu.   

   

  Het doel van het collectief is om "op een heel concrete manier hulp te bieden aan verenigingen die dagelijks vechten om de gezondheid van de meest kwetsbare mensen die met de corona-epidemie worden geconfronteerd te beschermen".

   

  Dankzij de giften werden al voedselpakketten en beschermend materiaal (mondmaskers, handschoenen en handgel) gekocht voor verschillende organisaties. Op een maandag gepubliceerd filmpje is te zien dat Adrien Trebel 2.000 mondmaskers en 2.000 handschoenen schenkt aan de vzw 't Eilandje.   

   

  Mogi Bayat is één van de spilfiguren in de fraudezaak die eind 2018 de Belgische voetbalwereld opschrikte.