Haalt Real goalgetter Haaland naar Madrid?

  Erling Braut Haaland staat nu op de loonlijst van Borussia Dortmund.

  Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois kunnen wel eens mooi gezelschap krijgen. Volgens de Spaanse sportkrant Marca wil Real Madrid het Noorse toptalent Erling Braut Haaland komende zomer al wegplukken bij Borussia Dortmund. Ook de Fransman Kylian Mbappé blijft hoog op het verlanglijstje van de Koninklijke staan.

  De Europese topcompetities liggen allemaal stil, maar de geruchtenmolen niet. Erling Braut Haaland draagt nog maar enkele maanden het shirt van Borussia Dortmund of hij wordt al bij een andere Champions League-club genoemd.

   

  De 19-jarige goalgetter uit Noorwegen zou op de radar verschenen zijn van Real Madrid. Dat meldt het Spaanse blad Marca.

   

  Een gerucht of is er meer aan de hand? Enkele weken geleden liet Haalands makelaar Mino Raiola nog blijken dat de Noor normaal gewoon bij Borussia blijft. "Hij moet zich nog verder ontwikkelen", klonk het bij Raiola. "Ik geloof niet dat hij Dortmund deze zomer zal verlaten." 

   

  Naast Haaland zou Real nog een topper op het oog hebben. Marca schrijft ook hoe coach Zinédine Zidane nog altijd Mbappé naar Madrid wil halen.

   

  Volgens de krant zal Real wel wachten tot de zomer van 2021 om de aalvlugge aanvaller bij Paris Saint-Germain los te peuteren, wanneer er hem in de Franse hoofdstad nog maar een jaar contract rest.