Corona brengt huwelijk tussen Nainggolan en Cagliari in gevaar

  Radja Nainggolan.

  Cagliari vreest Radja Nainggolan als gevolg van de coronacrisis niet te kunnen houden. De 31-jarige Belg wordt gehuurd van Inter Milaan, maar de coronapandemie kan de onderhandelingen over een langer verblijf bemoeilijken. Dat bevestigde Cagliari-voorzitter Tommaso Giulini in de Gazzetta dello Sport.

  De coronacrisis houdt momenteel het voetbal in een wurggreep, maar zelfs als het gevaar voor de volksgezondheid geweken is, zullen de financiële gevolgen blijven wegen.

   

  Tommaso Giulini wijst in een interview op die financiële gevolgen van de coronacrisis en wat dat kan betekenen voor de situatie van Radja Nainggolan.

   

  "Als Nainggolan bij onze club wil blijven, zullen we gesprekken opstarten met Inter maar dat zal heel moeilijk zijn", aldus de voorzitter. "Als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat in de wereld na corona, Cagliari niet eens de helft van zijn loon kan betalen."

   

  "Voor dit seizoen maak ik me op financieel gebied minder zorgen. Ik zit vooral in met de toekomst van de sport. Als de regering de sponsors niet helpt, haken die af."

   

  "De wedstrijden kunnen dan binnenkort mogelijk hervatten, maar zij zullen eerst achter gesloten deuren plaatsvinden. En nadien zal de prijs van de abonnementen wijzigen. De televisiegelden zullen opnieuw geëvalueerd worden en globaal genomen zullen de inkomsten zakken."