Roeselare in beroep: "Zwartste pagina uit geschiedenis omdraaien"

  Wordt Roeselare teruggezet naar de 2e Amateurklasse?

  Roeselare was een van de clubs die een onvoldoende kregen van de Licentiecommissie. Toch gooit de financieel noodlijdende club uit 1B de handdoek nog niet. "Na lang beraadslagen hebben we beslist om beroep aan te tekenen."

  Roeselare heeft al een tijdje moeite om het hoofd boven water te houden. De coronacrisis lijkt de doodsteek te worden. "Het is bekend dat Roeselare een moeilijk seizoen beleeft. Daarnaast begon ook de wereldwijde gezondheidsproblematiek een erg negatieve impact te hebben op de werking van de club."

   

  "Toch hebben de aandeelhouders na lang en herhaaldelijk beraadslagen beslist om stamnummer 134 te blijven ondersteunen. Er werd dan ook beslist om beroep aan te tekenen en de licentie voor het komende seizoen af te dwingen bij het Belgisch Arbritragehof voor de Sport (BAS)."

   

  "We hopen te kunnen rekenen op de steun en het vertrouwen van onze medewerkers, supporters, partners,... om de zwartste pagina in onze geschiedenis om te draaien en zo samen te kunnen genieten van professioneel voetbal op Schiervelde volgend seizoen."

   

  Mocht Roeselare ook bij het BAS ongelijk krijgen, dan wordt de club teruggezet naar de 2e Amateurklasse.

  Onzekere tijden voor de spelers van Roeselare