"Beste linksback van de competitie" verlengt contract met emotionele video

  Kristof D'Haene.

  Kristof D'Haene heeft zijn contract bij KV Kortrijk opengebroken tot 2024. De flankspeler speelt al sinds 2015 in Kortrijk en is er uitgegroeid tot een van de sleutelspelers. De club en voorzitter Joseph Allijns zijn in hun nopjes met het nieuws.

  KV Kortrijk maakte het nieuws van de contractverlenging van D'Haene bekend met een emotionele video. Daarin wordt zijn hele carrière overlopen.

   

  Na passages bij de jeugd van Club Brugge, debuteerde hij in de eerste klasse voor Cercle Brugge en sinds 2015 speelt D'Haene voor KV Kortrijk. Voor KVK werkte D'Haene al 172 wedstrijden af, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 24 assists.

   

  KVK-voorzitter Joseph Allijn is duidelijk ook tevreden met de nieuwe overeenkomst. "Proficiat Christophe, de beste linkerback, of hoe je het ook wil noemen, van onze competitie verlengt zijn contract."

   

  En bij zoveel enthousiasme schrijft een mens al eens een voornaam een beetje verkeerd.