Sport mee met Nafi Thiam: olympisch kampioene toont work-out voor jou!

  Sport mee met Nafi Thiam!

  Ook Nafi Thiam probeert haar conditie thuis zo goed mogelijk te onderhouden. Maar ze wil ook jou aan het sporten krijgen. Op haar Instagram deelt ze daarom een filmpje van een work-out waarvoor je enkel een stoel of bankje nodig hebt. "Hopelijk beleven jullie er veel plezier aan", zegt ze.

  "Ik kreeg van een aantal mensen de vraag hoe ik momenteel mijn conditie onderhoud", schrijft Thiam. 

   

  "Mijn trainingen zijn te specifiek en waarschijnlijk ook niet interessant voor de meesten van jullie. Daarom heb ik een korte video gemaakt voor diegenen die thuis een work-out willen doen."

   

  "Het zijn 6 korte, makkelijke oefeningen die 20 tot 30 seconden duren. Neem 10 seconden pauze tussen elke oefening. Als je ze allemaal gedaan hebt, kan je 1 minuut rust nemen en opnieuw beginnen. Het doel is om dit "circuit" 3 keer, of misschien zelfs 5 keer, na elkaar te doen."

   

  "Hopelijk beleven jullie er veel plezier aan. Laat me weten hoe het ging."

  Bekijk hier de work-out van Thiam: