City-coach Pep Guardiola verliest moeder aan coronavirus

  Pep Guardiola rouwt om zijn moeder, die vandaag op 82-jarige leeftijd gestorven is in Barcelona. Bij de moeder van de Manchester City-trainer werd het coronavirus vastgesteld. De club deelde het nieuws op Twitter.

  "De Manchester City-familie is er kapot van om de het overlijden te melden van Dolors Sala Carrió, de moeder van onze coach Pep Guardiola. Ze stierf in Barcelona op 82-jarige leeftijd, nadat ze besmet was met het coronavirus", schreef Manchester City op Twitter.

   

  "Iedereen binnen de club wenst Pep, zijn familie en hun vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd."

   

  Ook veel andere mensen uit de voetbalwereld staken de familie Guardiola al een hart onder de riem.

  De voetbalwereld rouwt mee met Pep Guardiola