Ga naar de inhoud

VIDEO: Vrouw van Tim Wellens vervangt Renaat Schotte aan finish

 zo 5 april 2020 17:30
Tim Wellens
Tim Wellens op zijn balkon in Monaco.

Ook tijdens de Ronde van Vlaanderen op rollen worden de renners na de finish opgewacht door een verslaggever. Voor een keer is het niet Renaat Schotte, maar wel Sophie die Tim Wellens interviewt.

13 renners koersten vandaag in hun kot. Tim Wellens (Lotto-Soudal) trapte op zijn balkon in Monaco naar de 7e plaats in De Ronde 2020.

 

Zijn vrouw Sophie nam de rol van onze wielerreporter Renaat Schotte over. "Fysiek ben ik niet op mijn top, maar het gaat leuk worden", antwoordde Wellens op haar vraag voor de virtuele koers.

 

Na 3 kwartier stevig duwen finishte hij als 7e in Oudenaarde/Monaco. Opnieuw moest Wellens zijn Sophie te woord staan. "Het was erg zwaar, zeg maar een lange tijdrit, maar wel een fijne ervaring", zei de renner van Lotto-Soudal.

 

"Hopelijk doen we dit nog een keer, maar ook niet te vaak. Dit is veel zwaarder dan een gewone koers. Zoals gedacht was het afzien van begin tot het einde."

VIDEO: Sophie interviewt haar man Tim Wellens voor en na de koers

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.