Duivels en Flames: "Blijf in uw kot, er zijn al te veel mensen gestorven"

  Jan Vertonghen met een nieuwe coupe.

  De inspanningen om binnen te blijven lijken stilaan hun vruchten af te werpen, maar om het coronavirus helemaal klein te krijgen is het cruciaal dat we nu niet verslappen. Daarom roepen enkele Belgische internationals opnieuw op om niet te versagen. "Dit is de enige manier om deze match te winnen."

  "Samen hebben we al zoveel mooie momenten beleefd, samen hebben we al zoveel matchen gewonnen", spreken de Rode Duivels en Red Flames ons in koor toe. "Samen vechten we nu ook tegen het coronavirus."

   

  "Er zijn al te veel mensen gestorven. Ook jij of je familie kunnen morgen getroffen worden. Blijf daarom in uw kot."

   

  "Ik weet dat het niet gemakkelijk is om zonder vrienden thuis te blijven, maar dit is de enige manier om ook deze match te winnen."