VIDEO: Wolfsburg-spelers steken een handje toe in de supermarkt

  Wolfsburg-aanvoerder Joshua Guilavogui

  Voor voetballers zijn het rustige tijden door de coronacrisis, maar voor supermarktpersoneel is het alle hens aan dek. Dat hebben ze ook bij Wolfsburg begrepen, want enkele spelers van de club stroopten vrijdag de mouwen op in twee lokale supermarkten.

  Zes spelers van Wolfsburg stonden vrijdagochtend om 7 uur paraat bij twee plaatselijke supermarkten. Naast kapitein Josuha Guilavogui ging het om Xaver Schlager, Renato Steffen, Maximilian Arnold, Pavao Pervan en Yannick Gerhardt.  

   

  Onder het motto "Wij bedanken de helden van elke dag" vulden ze onder meer de rekken en ruimden mee op. "Wij willen aantonen dat wij ook deel uitmaken van de gemeenschap en ons steentje kunnen bijdragen", zegt middenvelder Arnold.

   

  "Dit is een heel belangrijk gebaar voor ons. Wij willen een voorbeeld zijn", vult de Fransman Guilavogui aan. 

   

  Wolfsburg toonde daarnaast ook dat de club het hart op de juiste plaats heeft door tablets uit de delen aan rusthuisbewoners. Die kunnen op die manier in contact blijven met hun familieleden.