• home
 • video
 • pas verschenen

  Win het boek "Wereldrecord" van Maarten Vangramberen & Wim Degrave

  Bent u nog op zoek naar wat afleiding in deze periode van quarantaine? Speel dan mee voor een exemplaar van "Wereldrecord, iconische prestaties scherpgesteld". Sporza mag 10 deelnemers gelukkig maken.

  De verschroeiende sprint van Usain Bolt, de perfecte turnoefening van Nadia Comaneci of de recordklim van Marco Pantani op Alpe d'Huez: sommige prestaties zijn zo uitzonderlijk dat ze in het collectieve geheugen gegrift staan.

   

  In Wereldrecord gaat Maarten Vangramberen op zoek naar het geheim achter deze legendarische prestaties. Hij sprak met topatleten en hun trainers, met vooraanstaande experts en innovatieve wetenschappers om uit te vissen hoe zo'n wereldrecord tot stand is gekomen.

   

  Het boek is een uitgave van Lannoo en kost 29.99 euro. 

  Speel mee en win:

  Win