Mignolet, Derwael en Wellens richten zich tot Truienaars: "Jullie zijn de kampioenen!"

    Het Eén-programma Pano volgt vanavond onder meer de quarantaine-afdeling Covid-19 in het ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden. De Limburgse stad is bijzonder zwaar getroffen door het coronavirus. Truienaars Simon Mignolet, Nina Derwael en Tim Wellens spreken hun gouwgenoten moed in. Beluister hier hun boodschap. 

    Simon Mignolet: "Voor alle Truienaars in het ziekenhuis, voor de mensen in de zorgsector, voor de bejaarden, voor de mensen die alleen zijn, voor mensen in de problemen, kortom alle Truienaars: hou vol en blijf gaan!"

    Nina Derwael: "Aan alle zorgverleners en de mensen die de stad laten draaien: jullie zijn vandaag de kampioenen!"

    Tim Wellens: "We zullen blijven doorgaan en we zullen deze berg beklimmen. Kop op en goeie moed!"

    Bekijk de uitzending van "Pano" vanavond om 20.40 uur op Eén.